Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα τραγουδούν Βασίλη Τσιτσάνη!!!



  
Μεγάλη συναυλία στις 25 Σεπτεμβρίου στην ελεύθερη παραλία των Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
  

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε συνεργασία με το  ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, διοργανώνει στις 25 Σεπτεμβρίου στην Ελεύθερη Παραλία της Δραπετσώνας ΣΥΝΑΥΛΙΑ αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη. Τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. (Είσοδος 5 ευρώ)
Η παρουσίαση της παραγωγής παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Αίθουσα Δ.Σ. του Δημαρχείο της πόλης.

Αφηγητής της παρουσίασης ήταν ο μεγάλος ηθοποιός μας κ. Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο που άφησε προίκα στον νεοελληνικό πολιτισμό ο αξέχαστος Βασίλης Τσιτσάνης.
Ο πρόεδρος του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος αφού ευχαρίστησε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα για την ευγενική χειρονομία, αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχαν αναπτύξει στο παρελθόν ο Δήμος Κερατσινίου με τον σπουδαίο εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συνεργασία που αναθερμαίνεται τον τελευταίο καιρό.
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής ανέφερε πως οι πράξεις ανθρωπιάς, αλλά και το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη δεν γνωρίζουν σύνορα. Πρόκειται για μια εκδήλωση που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που μαστίζονται από την οικονομική κρίση και αναζητούν πολιτιστικές διεξόδους για να ξεδώσουν. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην ελεύθερη παραλία της Δραπετσώνας, η οποία άνοιξε μετά από 80 χρόνια και οι συμβολισμοί είναι πολλοί…
Η Αντιδήμαρχος Διαύγειας, Διαφάνειας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Ρένα Μόσχου, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης ανέφερε πως θα συνεχιστούν αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες, σε μια προσπάθεια του Δήμου να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενώ ανέφερε πως πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν νέες πρωτοβουλίες πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου