Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση Λουκά Τζανή με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη



 -Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σεμπτέμβρη


Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Θανάση Αθανασόπουλο επισκέφτηκαν τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, στον οποίο παρουσίασαν συνοπτικά τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Στην συζήτηση μεταξύ άλλων συζητήθηκε το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ΚΑΙ ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, το οποίο πρόκειται να οξυνθεί, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος δεν βρίσκεται στο «κόκκινο», λόγω της συνετής οικονομικής πολιτικής που ακολουθήθηκε, ενώ επισημάνθηκε στον Υπουργό πως η καθίζηση των εσόδων από την κρατική επιχορήγηση, αλλά και από τα δημοτικά τέλη, λόγω ΜΗ πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ, αναμένεται να οδηγήσει την Αυτοδιοίκηση στον οικονομικό θάνατο.
Το ραντεβού με τον Υπουργό ανανεώθηκε για Σεπτέμβρη προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη ατζέντα των θεμάτων και των προβλημάτων του Δήμου, όπου και θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλα τα μεγάλα και καθοριστικά ζητήματα που αφορούν μια περιοχή στην οποία ζουν κι εργάζονται πάνω από 200.000 κάτοικοι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου