Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ;



ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ “BLOGER”


Συνεχίζει την εκτόξευση λάσπης συγκεκριμένο blog, το οποίο έχει αναλάβει εδώ και 2,5 χρόνια την εργολαβία συκοφάντησης του κ. Λουκά Τζανή, εξυπηρετώντας κατά καιρούς εκούσια ή ακούσια, οποιαδήποτε συμφέροντα έχουν στόχο να πλήξουν το προφίλ του Δημάρχου. Βέβαια το συγκεκριμένο blog προεκλογικά είχε φτιάξει την αγιογραφία του, ευελπιστώντας σε «αξιοποίηση», η οποία βέβαια ποτέ δεν ήρθε λόγω υπερβολικού παρτακισμού του ανδρός. Αυτή τη φορά όμως έκανε το μοιραίο λάθος.
Διότι μπορεί μέχρι σήμερα οι λιβελογραφίες του να είχαν ορισμένους πρόθυμους αναγνώστες, ωστόσο στην συγκεκριμένη συκοφαντική ανάρτηση για τον κ. Δήμαρχο δεν θα βρει σύμμαχο ΚΑΝΕΝΑΝ. Πλην ίσως του υποβολέα του. Την πάτησε κοινώς, ο πρώην υποψήφιος του κ. Τζανή και του κ. Μελά. Γράφει το «blog εργολάβος συκοφάντησης του Τζανή», πως ο Δήμαρχος πήγε διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρόδο με χρήματα της ΔΗΚΕΠΑ (!!!!), γεγονός που ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν ΙΣΧΥΕΙ, αλλά είναι και εκούσια ανακριβές και συκοφαντικό!!!! Θα μπορούσαμε να γράψουμε χειρότερους χαρακτηρισμούς, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Λασπώνει από τυφλό μίσος προς τον δήμαρχο, ο συγκεκριμένος «κύριος», αλλά δεν πήρε είδηση τον ανεμιστήρα μπροστά του και πως η λάσπη που εκτοξεύει αδιακρίτως θα του επιστραφεί πολύ σύντομα. Ενδεχομένως και ΕΝΤΟΣ της ημέρας.
Αντικειμενικά ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ουδέποτε υπήρξε λιγούρης. Αυτό το γνωρίζουν όλοι ανεξαιρέτως που τον έχουν γνωρίσει. Ενδεχομένως ο συγκεκριμένος πρώην υποψήφιος του και νυν συκοφάντης του να μην τον γνωρίζει τόσο καλά. Άλλωστε και στον κ. Τζανή παρακάλαγε να πάει και πήγε με παρέμβαση των κ.κ. Λάλου και Λιντζέρη (κι αυτούς του καθυβρίζει τώρα) τρεις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές. (Όταν κατάλαβε πως αυτός θα εκλεγεί δήμαρχος). Πιο πριν ήταν με τον Λάλο (όταν ο Κανέλλος δήλωνε πως ενδιαφέρεται για το δήμο) και νωρίτερα με τον Μελά (και πάει λέγοντας). Θα πρέπει να μάθει ο blogger, πως αυτός που του έδωσε τις πληροφορίες ή άσχετος είναι ή προσπαθεί να εκβιάσει καταστάσεις, για προσωπικό όφελος. Μόλις καταλάβει ότι οι πληροφορίες που του δόθηκαν είναι λάθος, να δούμε αν θα έχει την ΤΣΙΠΑ, να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ. (Μακάρι. Η Συγνώμη είναι αρετή. Αλλά πολύ δύσκολα. Έχει μεγάλη εμπάθεια στον κ. Τζανή ο συγκεκριμένος)
Όλα τα ταξίδια που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος τα έχει πληρώσει από την τσέπη του. Αυτό το γράφουμε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ και χωρίς καμία επιφύλαξη. Μόνο ένα ταξίδι του (υπηρεσιακό) πλήρωσε ο Δήμος (στις Βρυξέλλες). Τα τιμολόγια που αναφέρει ο συγκεκριμένος «κύριος», θα «ΔΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ» αν υπάρχουν κι από πού προέρχονται. Είπαμε την πάτησε ο «συκοφάντης». Σαν αρχάριος.
ΥΓ 1. Η αναφορά του blogger στα προσωπικά του δημάρχου, δείχνουν το επίπεδο του χαρακτήρα του.
ΥΓ 2. Συνεχίζεται………….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου